VELTOM DOO je osnovan 2005 godine. Od skromnih početaka smo dospeli do jedne od vodećih firmi koje se bave veleprodajom mrežatih vreća za pakovanje povrća, folija za plastenike, protivgradnih mreža, zaštitnih mreža, mreža za zasenivanje, mreža za skele, malč folija, veziva za baliranje, folija za akumulaciju i pp vreća za pakovanje žitarica.

Do tog statusa smo došli predanim i kvalitetnim radom. Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da se ophodimo prema svakom našem klijentu sa uvažavanjem i iskrenim poštovanjem, kao i da poručenu robu dostavljamo u dogovorenom roku.

Posebno mesto u našoj firmi zauzimaju naši zaposleni. Naša su pokretačka snaga i sigurnost, njaveći deo našeg uspeha dugujemo našim zaposlenima. Svaka uspešna kompanija, među kojima spada i Veltom doo, ima za cilj konstantno napredovanje i unapređenje poslovanja. Za ostvarenje tog cilja je neophodan odličan tim i kako bismo stvorili takav tim, svakodnevno radimo na razvoju zaposlenih.

Naša misija je održavanje stabilnosti i pouzdanosti naše firme, konstatno poboljšanje i unapređenje usluga, kao i poslovnih odnosa sa našim komitentima i potrošačima. Cilj nam je održavanje konstantne dobiti firme kako bi se održao pozitivan trend sigurnosti poslovanja i finansijske stabilnosti naših zaposlenih.

Naša vizija je da VELTOM DOO postane sinonim firme koja je Vaš pouzdan poslovni partner, koja postavlja standarde kvaliteta, da bude u koraku sa vremenom i trendovima.
Trudićemo se da kao i do sada budemo savetnik i podrška Vašeg poslovanja.