Proizvođač:

ASP PAK OHRID

Širina:

1m, 1.2m, 1.5m, 2m, 3m, 4m i 6m

Dužina:

sečenje po narudžbini

vek trajanja:

10 godina

Mreža 90% za ograđivanje i zasenjivanje

Mreža velike gustine za ograđivanje prostora, dvorišta,terasa, gradilišta kao i za pravljenje zasene i zaštite od sunca. Napravljena je od HDPE, odnosno od polietilena visoke gustine. Mreža je UV stabilisana što joj garantuje otpornost na negativan uticaj sunčevih zraka. Sve mreže imaju otvore na krajevima kako bi se provukla žica ili kanap koji bi je pričvrstili .  Mreža za ogradjivanje i zasenjivanje je vrsta mreže ili mrežastog materijala koji se koristi za potrebe ogradjivanja i zasenjivanja. Ona se često izradjuje od izdržljivih materijala poput plastike, metala ili staklene vune i koristi se za ogradjivanje ili odvajanje područja u raznim okruženjima, uključujući vrtove, dvorišta, terase i balkone a u našoj ponudi možete pronaći mrežu od HDPE odnosno  od polietilena visoke gustine. 

Mreža za ogradjivanje i zasenjivanje je višenamenska odnosno može se koristiti kako za zaštitu od sunca tako I za zaštitu samih biljaka I useva.  Odnosno, korišćenem ove mreže možete postići više stvari: predstavlja izvrstan način da se odvoji ili ograniči određeno područje i da se osigura privatnost a pored toga može pomoći u sprečavanju ulaska štetočina u vrt ili u zaštiti biljaka od vetra i hladnoće. Osim toga, mreža za ogradjivanje i zasenjivanje može pružiti hlad i zaštitu od sunca, što je idealno za one koji žele uživati u svom vrtu ili na terasi u hladu. Mreža za ogradjivanje i zasenjivanje se može koristiti u kombinaciji s drugim vrstama ograda ili se može koristiti sama po sebi u zavisnosti od potreba i želja samih korisnika. Ukupno, mreža za ogradjivanje i zasenjivanje je vrlo korisna i praktična stavka koja može poboljšati kvalitet života u mnogim različitim okruženjima. 

Ona dolazi u raznim veličinama i bojama i može se prilagoditi specifičnim potrebama. Obično je lako instalirati i održavati i može se koristiti u stambenim i poslovnim okruženjima, a u našoj ponudi možete pronaći istu od proizvođača ASP PAK OHRID u različitim  širinama  (od 1 do 6m) dok je dužina u zavisnosti od vaših potreba. 

Pozovite nas već danas.