Proizvođač:

Plastika Kritis, Grčka

Širina:

10m, 12m, 13m, 14m i 16m

Dužina:

Po porudžbini

Debljina:

180 mikrona

Očekivani vek trajanja:

9-10 godina

KRITIS EXPERT - TUV3026AF 180 mikrona Folija za plastenike

Ukoliko tražite prvoklasne i kvalitetne folije za vaše plastenike došli ste na pravo mesto. Predstavljamo vam novu KRITIS PRO TUV3026AF foliju za plastenike poreklom iz Grčke. Visok kvalitet ove folije koja može biti širine 10, 12, 13, 14 i 16m, dok dužina može biti po porudžbini i Vašim potrebama. Očekivani vek trajanja folije za plastenike iznosi u proseku 9-10 godina i zbog toga je možemo preporučiti svakom poljoprivrednom gazdinstvu. Debljina folije je do 180 mikrona. 

Ono što čini ovu foliju prvoklasnom jesu upravo njene karakteristike. Folija je termo stabilna, koja čuva toplotu i u toku noći pa možete biti sigurni da će prinos biti veći. Folija je takođe UV stabilna, antikapajuća premazana elmuzijom, antimaglena, antivirusna što znači da je otporna na stvaranje algi, gjivica ali i izrađena sa povećanom difuzijom svetlosti. Pozovite ukoliko imate neke nedoumice ili želite da saznate više o navedenom modelu folije za plastenik, tu smo za vas!

Folija za plastenike visokog kvaliteta za profesionalnu upotrebu:

  • Termo stabilna folija, koja smanjuje gubitke toplote u toku noći.
  • UV stabilna - otporna na štetno dejstvo sunčevog zračenja, donosno zaštićena od štetnog ultraljubičastog zračenja. 
  • Antikapajuca -folija je premazana emulzijom koja sprečava  zadržavanje kondezovane vodene pare na plafonu plastenika i formiranje kapljica, već se u tankim mlazevima voda sliva niz zidove plastenika i time sprečava stvaranje ožegotina na listovima biljaka
  • Antimaglena, sprečava stvaranje magle u plastenicima usled naglih promena temperature. 
  • Antivirusna, otporna na stvaranje algi, gljivica i ostalih fitopatogena. 
  • Folija je sa povećanom difuzijom svetlosti,totalna i uniformna distribucija svetlosti u plasteniku.