Zašto je Potrebna Protivgradna Mreža?

Zašto je Potrebna Protivgradna Mreža?

31.10.2022.

Da li vam se ikada dogodilo da ste zadovoljno pogledali rezultate i plodove vaših useva pre nego što bi se dogodilo kako nevreme i grad tako i izuzetno visoke temperature koje bi pokvarile vaš trud i dovele do iznenadnog gubitka vaših prinosa što Vam na kraju skroz može da upropasti celu sezonu i da čak ostanete na gubitku. Cene otkupa su uvek nepredvidive i teško je prognozirati kolika je moguća zarada svake godine sve do poslednjeg trenutka. Kako živimo u mestu koje je često u jeku sezone pogodno za nevreme i grad veoma je bitno zaštititi naše useve i finalni proizvod kako bi se povećala naša zarada i sačuvali usevi za naredne godine. Jedna loša godina može da ima negativne efekte na useve za nekoliko narednih godina koje znatno mogu da utiču na isplativost svega.  Vašim usevima, biljkama je neophodna pomoć sa vaše strane kako se ovo više ne bi događalo.

Zaštitite se na vreme i povećajte prinose uz Protivgradne Mreže


Upravo iz tog razloga Veltom je uvrstio u ponudu prvoklasne protivgradne mreže, investicija koja će vam se na dugoročne staze sigurno isplatiti i sprečiti nepotrebno gubljenje novca gde ćete uvek moći manje da brinete ukoliko vreme nije odgovarajuće.

Naravno, kako bi se ovo dogodilo bitno je birati izuzetno kvalitetne protivgradne mreže. Veltom u svojoj ponudi ima protivgradne mreže proizvođača ASP PAK koji garantuje zaštitu od grada i koja dolazi u više širina:
 

  • 1m
  • 1.2m
  • 2m
  • 2.5m
  • 3m
  • 4m 
  • 5m 
  • 6m 
  • 8m

Dok je dužina minimum 100 dužnih metara.


Ukoliko Vas zanimaju i druge vrste mreža možete pogledati našu celokupnu ponudu na sledećem linku.


Ono što dodatno olakšava upotrebu protivgradnih mreža jeste to da su napravljene tako da svaka osoba može sama podesiti istu na svojoj plantaži a zatim je postaviti u zimski položaj, dok se tokom proizvodnje koriste i UV stabilizatori koji štite od sunčevog zračenja.


*Preporucili bismo da nakon svakog grada, ukoliko primetite da je ostalo na samoj mreži, isti uklonite kako se mreža ne bi dodatno opterećivala i time produžili njen rok trajanja.


Ukoliko želite da poručite protivgradne mreže ili da se informišete o istim možete nas kontaktirati kako putem kontakt forme tako i pozivom na broj telefona. Ne dozvolite da prepuštate rezultate vašeg truda sudbini i elementarnim nepogodama na koje ne možete uticati već napravite prvi korak ka boljem i kvalitetnom plodu instalacijom protivgradne mreže već danas kako biste u velikoj meri ublažili potencijalno vrlo loš scenario.