Širina:

2m, 3.2m, 4m, 5.2m, 6m, 8m, 10m, 12m, 15m

Dužina:

100m

Debljina:

17 grama po kvadratnom metru

Agril

Agril folija je namenjena za zaštitu useva od mraza. Ispod agrila je moguće navodnjavanje jer je agril paropropisan i samim tim omogućava isparavanje viška vlage onemogućavajući stvaranje bolseti na biljkama. Agril je UV stabilan donosno otporan na štetno sunčevo zračenje. Agril folija je vrsta polietilena, plastičnog materijala koji se često koristi u poljoprivredi i vrtlarstvu. Ona se proizvodi u raznim debljinama i veličinama i koristi se za različite svrhe, uključujući zaštitu biljaka i tla od mraza, vetra i sunca, kao i za povećanje temperatura u zatvorenim prostorima. Agril folija je vrlo izdržljiva i otporna na UV zrake, što je ključno za njenu dugotrajnu upotrebu. Ona se može koristiti za prekrivanje različitih površina, uključujući vrtove, bašte, voćnjake i druge poljoprivredne površine.

Agril folija se može koristiti za zaštitu biljaka od niskih temperatura tokom zime i za održavanje topline u zatvorenim prostorima tokom letnjih meseci. Ona se takođe može koristiti za zaštitu tla od dehidracije i pucanja tokom sušnih perioda. Osim toga, agril folija se može koristiti za stvaranje uslova za uzgoj različitih vrsta biljaka, uključujući one koje zahtevaju specifične uslove za rast.

Ispod agrila je moguće navodnjavanje jer je agril paropropisan i samim tim omogućava isparavanje viška vlage onemogućavajući stvaranje bolseti na biljkama. Agril folija se lako instalira i održava, a može se koristiti u kombinaciji s drugim vrstama ograda ili zaštitnih materijala.

U ponudi Veltoma, za naše kupce izdvajamo agril foliju širine od 2 do 15 metara, dužine 100 m a debljine 17 grama po kvadratno metru. Posetite nas već danas I uverite se u kvalitet o kom mnogi govore.