Proizvođač:

ASP PAK

Širina:

1m,1.2m, 2m ,2.5m, 3m, 4m,5m, 6m i 8m

Dužina:

minimum 100 dužnih metara

Protivgradna mreza

Protivgradna mreža visokog kvaliteta, i izdržljivosti. Tokom proizvodnje se koristi adekvatna količina UV stabilizatora koja garantuje odličnu zaštitu od sunčevog zračenja, samim tim obezbeđuje i njenu dugovečnost. Mreža je velike elastičnosti što joj omogućava i izuzetnu nosivost od 50 kilograma leda po metru kvadratnom.

Veltom nudi prvoklasnu protivgradnu mrežu za sve vremenske nepogode. Možete biti sigurni da će Vaš prinos biti siguran i da će šteta biti svedena na minimum uz odgovarajuću instalaciju protivgradne mreže. Ova protivgradna mreža visokog kvaliteta dostupna je za poručivanje online na našem sajtu ili preko mreže naših distributera. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili kontaktirate putem kontakt forme ili pozivom na broj telefona 069/33-21-058.

Napravljena je sa karakteristikama visoke izdržljivosti a tokom same proizvodnje se koristi adekvatna količina UV stabilizatora koja garantuje ne samo odličnu zaštitu od sunčevog zračenja već i obezbeđuje njenu dugovečnost i možete biti sigurni da ste bezbedni u slučaju vremenske nepogode. Mreža je pored ovoga i velike elastičnosti što omogućava nosivost do čak 50 kilograma leda po metro kvadratnom. Osigurajte Vaše prinose i svedite štetu na minimum uz Veltom protivgradne mreže.

Proizvođač ove fenomenalne protivgradne mreže je ASP PAK a širina protivgradne mreže je dostupna u nekoliko različitih opcija od 1.2m pa sve do 8m. Što se dužine tiče, minimum za poručivanje jeste 100m. Poručite već danas!