Proizvođač:

Plastika Kritis

Širina:

8m, 10m, 12m, 14m

Dužina:

po narudžbini

Debljina:

150 i 200 mikrona

Vek trajanja:

5-6 godina

Folija za akumulaciju vode

Folije specijano namenjene za prekrivanje zemljišta koje je pripremljeno za akumuliranje vode. Folija za akumulaciju vode u poljoprivredi dobija više na pažnji u poslednjih nekoliko godina zbog brojnih pogodnosti koje pruža u sektoru poljoprivrede. 

Kontaktirajte nas za više informacija o foliji za akumulaciju vode kako biste bili sigurni da ste izabrali odgovarajuću foliju za Vaš projekat. Možete nas i pozvati putem telefona na broj: 069/33-21-058.

Folija za akumulaciju vode u poljoprivredi sve više privlači pažnju u poslednjih nekoliko godina zbog mnogih prednosti koje pruža u sektoru poljoprivrede. Folija efikasno zadržava vodu na pripremljenom zemljištu, čime se povećava dostupnost vode za useve. 

Smanjuje gubitak vode usled isparavanja, čuvajući je za potrebe navodnjavanja i sušnih perioda. Pomaže u očuvanju plodnosti zemljišta, smanjujući eroziju i održavajući optimalne uslove za rast biljaka.  Smanjuje rast korova, čime se olakšava održavanje i nega useva. Omogućava precizniju kontrolu i ravnomernu distribuciju vode, čime se povećava efikasnost navodnjavanja. 

Tehničke specifikacije folije za akumulaciju vode 

Dolazimo sa folijom koja se ističe svojom prilagodljivošću i izdržljivošću.  

Dostupna je u debljinama od 150 i 200 mikrona, obezbeđujući optimalnu ravnotežu između smanjene težine i izdržljivosti. Jednostavna za rukovanje, olakšava postavljanje i prilagodljiva je različitim terenima. Idealna za upotrebu u brdskim i planinskim predelima gde je izazovno osigurati redovno snabdevanje vodom. Crna boja sa jedne strane, bela sa druge strane. Bela strana je postavljena prema spolja, reflektujući sunčevu svetlost kako bi se smanjilo zagrevanje vode u akumulaciji. Ovo dodatno sprečava formiranje algi. Bela strana je usmerena prema spolja kako bi se maksimiziralo odbijanje sunčeve svetlosti.  Pre postavljanja, zemljište treba biti temeljno pripremljeno - bez kamenja, korena ili drugih predmeta koji bi mogli izazvati oštećenje pod pritiskom vode.  Posebno dizajnirana za manje akumulacije, posebno u područjima gde je snabdevanje vodom izazovno.  Ovaj proizvod je osmišljen da olakša proces akumulacije vode u izazovnim terenima, nudeći trajnost, prilagodljivost i efikasnost.  

Ako želite saznati više o našim folijama za akumulaciju vode ili trebate savet o odabiru odgovarajuće folije za vaš projekat, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pružili potrebne informacije i podršku.  Možete nas jednostavno pozvati putem telefona na broj: 069/33-21-058. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam personalizovane informacije kako biste doneli informisane odluke o korišćenju folija za akumulaciju vode u vašem poljoprivrednom projektu.